Templates by BIGtheme NET

Νέα Τα τελευταία νέα μας

  

New Business Group:Νέα Στρατηγική Συνεργασία - Sicily Café

Νέα Στρατηγική Συνεργασία -New Business Group - Sicily Café


SICILY KOUMA 046IMG 969245Η New Business Group, για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων και των επιχειρηματικών τάσεων της εποχής, που επιτάσσουν ευέλικτες κι έξυπνες επενδύσεις προσιτού κόστους και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας. Η γνωστή εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, ενώνει τις δυνάμεις με τα πολλά υποσχόμενα Sicily Café, δημιουργώντας μια από τις ελκυστικότερες προτάσεις καφέ–εστίασης στο χώρο του Franchise.
Εμπνευσμένο από την παράδοση του Ιταλικού́ Νότου, το all day στέκι Sicily Café εξυπηρετεί το πιστό κοινό του όλες τις ώρες τις ημέρας. Με έμφαση στον αυθεντικό ιταλικό espresso– σημείο κατατεθέν των καταστημάτων μας – οι χώροι προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα συνοδευτικών προϊόντων καλύπτοντας κάθε γευστική ανάγκη.
 
Η New Business Group έχει σχεδιάσει το Επιχειρηματικό Μοντέλο των Sicily Café, με γνώμονα την υψηλή κερδοφορία των συνεργατών του δικτύου και επίκεντρο πάντα την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή. Η επιλογή του σημείου, η εκπαίδευση του προσωπικού, το local store marketing, ο σχεδιασμός και η κατασκευή του χώρου καθώς και η συνολική υποστήριξη του νέου καταστήματος, γίνεται από τα έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της New Business Group σε συνεργασία με τον δικαιοπάροχό.
Στην περίοδο της δοκιμασίας της Ελληνικής Οικονομίας την οποία διανύουμε, η New Business Group έρχεται να θέσει απτά και ισχυρά αναπτυξιακά στηρίγματα, με τεχνογνωσία και εμπειρία πλέον των 2 δεκαετιών σε Ελλάδα και εκτός Ελλάδος και να δώσει επιχειρηματικές διεξόδους σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, με προσιτά κόστη συνδέοντας το όνομά τους με  μια επώνυμη, ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη λύση.

SICILY KOUMA 034IMG 956733

New Business Group:Νέος χώρος – Λαμπερά Εγκαίνια

 

Σε μία από τις κεντρικότερες αρτηρίες της Αθήνας, στην οδό Χαμοστέρνας  40 και Πανδώρου  η NewBusinessGroup δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κατάστημα ‘‘ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ’’, με τα πιο σύγχρονα υλικά στον τομέα της κατασκευής αλλά και του εξοπλισμού.

20150425 185059

Λιτή, απέριττη κατασκευή με πολύ μοντέρνα στοιχεία, με στοιχεία φυσικού μασίφ ξύλου, με μοναδικά δάπεδα, οροφή βιομηχανικού design και εντυπωσιακό φωτισμό τεχνολογίας led.

Αυτό το alldayconcept ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας έγινε σημείο συνάντησης της ευρύτερης περιοχής αλλά και των διερχομένων που απολαμβάνουν φρεσκότατα αρτοποιήματα παραγωγής και μοναδικό Ιταλικό καφέ espressoMoreno σε ιδανικό περιβάλλον προερχόμενα  απευθείας από το υπερσύχρονο εργαστήριο.  

Στα λαμπερά εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν με SpecialGuestDj Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να γευτεί τις λαχταριστές γλυκές λιχουδιές, τα φρέσκα χειροποίητα αρτοποιήματα και τον αυθεντικό ναπολιτάνικο EspressoMORENO.

 

Νέα Συνεργασία ΝΒ - Μερακλής

 

New Business Group & Μερακλής της Θεσσαλονίκης

Νέα ισχυρή συνεργασία στην εστίαση

pppppp

Εκεί που η χειροποίητη τέχνη συναντιέται με την τεχνογνωσία, εκεί ξεκινά και η συνεργασία της New Business Group & της ανερχόμενης αλυσίδας «Ο Μερακλής της Θεσσαλονίκης».

Η New Business Group παρουσιάζει μια νέα επιχειρηματική συνεργασία στον κλάδο της γρήγορης εστίασης. Ένα συγχρονο χώρο one stop shop για όλες τις ώρες και ηλικίες με ισχυρό κεντρικο όραμα να αποτελέσει την πρωτη αυθεντική ελληνική αλυσίδα μικρής εστίασης, καθιερώνοντας στις καθημερινές μοντέρνες διατροφικές συνήθειες και τρόπο ζωής του καταναλωτή την πλούσια ελληνική παράδοση, την οποία συγκεντρώνει από παντού και την μεταφέρει στη γειτονιά του!

Ο Μερακλής της Θεσσαλονίκης άλλωστε, όπως δηλώνει το όνομά του, είναι αυτός που χαρακτηρίζεται από μεράκι & έντονη αγάπη για κάτι. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε μας δίνει την ώθηση να δίνουμε αξία πρώτα από όλα στον πελάτη και να μετατρέπουμε την καθημερινή σας ανάγκη και συνήθεια σε ένα γευστικό ταξίδι σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας με τα χειροποίητα προιόντα μας.

Ο Μερακλής της Θεσσαλονίκης by New Business Group αποτελεί ένα concept μοναδικό που συνδυάζει όλες τις υγιείς και επιτυχημένες τάσεις της σύγχρονης εστίσης μαζί κάτω από ένα ενιαίο σύστημα λειτουργίας.

Το προιόντικό μίγμα περιλαμβάνει:

  • Ξεχωριστά φρέσκα χειροποιητα σφολιατοειδή, δημιουργίες με βάση τη δική μας μοναδική ζύμη & κάθε λογής μοναδικές πίτες με ονομασία προέλευσης που σας ταξιδέυουν στις διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας
  • Σύγχρονη εστίαση με Donuts / Croissant/ Παγωμένο γιαούρτι
  • Sandwiches/ light lunches/ burgers & είδη φούρνου
  • Τα καλύτερα χαρμάνια espresso αλλά και γενικότερα ροφήματα & άλλα είδη καφέ κ.α.

Τo προιοντικό μίγμα είναι συνάρτηση πάντα και του επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης που ακολουθούμε.

Η New Business Group αναπτύσσει τον Μερακλή της Θεσσαλονίκης με 3 διαφορετίκους τύπους επιχειρηματικών μοντέλων που αποτελούν συνάρτηση της αγοράς, των παρεχόμενων υπηρεσιών και της επισκεψιμότητας του σημείου. Και τα τρία μοντέλα καταστημάτων Μερακλής της Θεσσαλονίκης υλοποιούνται σε προσιτά κόστη ενώ την εφαρμογή τους για Ελλάδα και εξωτερικό έχει αναλάβει η New Business.

Ολοκληρωμένες λύσεις franchise με μοντέρνες κατασκευές για αποτελεσματικές πωλήσεις από την New Business Group

Ημερομηνία δημοσίευσης 26/02/2015

Της Δώρας Αναστασοπούλου
Area Sales Manager της New Business Group

Η New Business Group είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη και καθετοποιημένη εταιρία Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Υποστήριξης καταστημάτων.
Με παρουσία σχεδόν 2 δεκαετιών στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, εμμένοντας πάντα στα υψηλότερα επαγγεματικά Standards, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα Franchise & Aνάπτυξης Δικτύων, κατασκευαστικών λύσεων αλλά και συστημάτων προμηθειών.

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκληρωμένες λύσεις franchise με μοντέρνες κατασκευές για αποτελεσματικές πωλήσεις από την New...

New Business Group: Ολοκλημένες λύσεις καταστημάτων εστίασης από τη New Business Supplies!!!

21/11/2012

Μια νέα γραμμή παραγωγής με ανεξάρτητη δραστηριότητα και με το διακριτικό τίτλο New Business Supplies του Ομίλου εταιριών της New Business έρχεται για να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης.


Η New Business Supplies ασχολειται με τον ανεφοδιασμο όλων των επιχειρήσεων εστίασης σε ό,τι αφορά στα αναλώσιμα και στις πρώτες ύλες, καλύπτοντας πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες όλων των καταστημάτων του είδους.
Με μια διαδικασία απλή, δημιουργώντας το προσωπικό σας όνομα χρήστη και τον αντίστοιχο κωδικό στο επίσημο site www.newbusinesshop.gr, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τα προνόμια της μεγάλης οικογένειας της New Business Supplies.

Διαβάστε περισσότερα: New Business Group: Ολοκλημένες λύσεις καταστημάτων εστίασης από τη New Business Supplies!!!

Αναζήτηση

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες ;

Για να ενημερωθείτε από κάποιον εκπρόσωπό μας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω:

Φόρμα επικοινωνίας